[size=32][/size]
[size=32]المقادير:[/size]
[size=32][/size]
[size=32]نصف فنجان زيت
[size=32]قليل من الخميرة[/size]
[size=32]قليل من البيكم بودر / ملح[/size][/size]
[size=32]1 كوب ونصف دقيق اسمر1 كوب دقيق أبيض 2 بيضة
[size=32]مقادير الحشوة : [/size]
[/size]
[size=32][/size]
[size=32]دجاجة مسلوقة
[size=32]بصل[/size]
[size=32]زيت - ماجي 1[/size]
[size=32]نعناع - بقدونس[/size]
[size=32]مايونيز[/size]
[size=32]ملح + فلفل اسود[/size][/size]
[size=32]الطريقة :[/size]
[size=32]نعجن العجينة وبعد نصف ساعة نفردها ونقطعها دوائر[/size]
[size=32][/size]
[size=32]ثم نقليها[/size]
[size=32][/size]
[size=32]نقطع الدجاج المسلوق لقطع صغيرة[/size]
[size=32]ونخدر البصل في الزيت ونضع الماجي والدجاج المسلوق وقليل من الملح والفلفل الاسود[/size]
[size=32]نضع المايونيز والنعناع والبقدونس المفروم[/size]
[size=32]ونفتح دوائر العجينة ونحشيها[/size]
[size=32][/size]
[size=32][/size]
[size=32]وهكذا تصبح الوجبة جاهز[/size]
[size=32]
------------------------------------------------------------------------------------------[/size]